Menu
Casemiro stupte inn kampens første scoring lørdag. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Real Madrid vant byderbyet mot Getafe

Real Madrid hadde full kontroll mot bynabo Getafe og vant 2-0 i den spanske eliteserien lørdag. De leder ligaen med tolv poeng ned til tabelltoer Sevilla.

Av NTB | 09.04.2022 23:04:46

Sport: Kampen var 38 minutter gammel da Casemiro satte ballen i mål for de hvitkledde. Den brasilianske lynvingen Vinicius Junior slo et utsøkt innlegg med utsiden av høyrefoten, og inne i feltet stupte landsmann Casemiro inn lederscoringen.

I 2. omgang doblet Lucas Vázquez ledelsen. Real hadde full kontroll på kampen og Getafe greide aldri å sette ligalederne skikkelig på prøve.

Nå venter Chelsea i returkampen i kvartfinalen av mesterligaen før tabelltoer Sevilla står på motsatt banehalvdel neste runde.

Det skiller tolv poeng mellom lagene med sju kamper igjen. Barcelona har 15 poeng mindre, men har to kamper til gode på ligalederne. Det kan dermed skille ni poeng om Xavi og hans mannskap vinner hengekampene.

Atletico gikk på 0-1-tap for nedrykkstruede Mallorca tidligere lørdag. Det gjør at det fortsatt er kamp om mesterligaplassene. Det skiller kun ett poeng ned til femteplass Betis, som slo Cádiz 2-1.

(©NTB)