reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Real Madrid-trener Zinédine Zidane må greie seg uten kaptein Sergio Ramos i onsdagens mesterligaåpning mot Sjakhtar Donetsk, mens motstanderen er kraftig redusert etter koronakarantene. Foto: Angel Fernandez, AP / NTB scanpix

Real Madrid uten Ramos mot koronaredusert Sjakhtar-lag

Martin Ødegaard har selskap på skadelista av blant andre Sergio Ramos før Real Madrids første mesterligakamp, men motstanderen har det verre.

Av NTB | 20.10.2020 17:53:35

Sport: Real Madrid-trener Zinédine Zidane sa tirsdag at et vondt kne setter Ramos utenfor hjemmekampen mot Sjakhtar Donetsk onsdag. Lagkapteinen fikk en smell i helgens hjemmetap mot Cádiz.

– Vi vil ikke ta noen sjanser med ham. Han har ikke kunnet trene ordentlig, sa Zidane.

Også Ødegaard, Eden Hazard, Dani Carvajal og Álvaro Odriozola er uaktuelle på grunn av skader, men gjestene fra Ukraina sliter med å stille et slagkraftig lag. Store deler av stallen har vært i karantene etter positive koronatester i klubben og har ikke kunne trene.

Flere av de faste spillerne ble ikke engang med til Spania.

For Real Madrid handler skadesituasjonen ikke bare om onsdagens mesterligakamp, men også om sesongens første El Clásico mot Barcelona lørdag.

– Skaden til Hazard var mer alvorlig enn vi ventet, men vi håper at han snart er tilbake, sa Zidane.

I den andre kampen i samme gruppe spiller Jens Petter Hauges Milan hjemme mot Borussia Mönchengladbach.

– Fraværet av Ramos kan svekke Real Madrid, men man kan ikke sammenligne det med våre problemer. Vi har et 10-tall spillere som neppe kan spille 20 minutter. I vår forrige kamp måtte vi bruke sju spillere fra ungdomslaget, sa Sjakhtar-trener Luis Castro på sin pressekonferanse.

Ifølge spanske medier er Ødegaard ute av spill en måned. Hazard sliter med en muskelskade og har ennå ikke sesongdebutert.

(©NTB)

Flere nyheter: