Menu
Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard på landslagssamling. Møtes de i Real Madrid om ikke lenge? Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Real Madrid-legende: – Ødegaard burde ikke ha gitt opp så fort

Real Madrid-profilen Jorge Valdano mener at Martin Ødegaard presset fram et utlån i tidligste laget og var for utålmodig.

Av NTB | 27.01.2021 09:08:04

Sport: Valdano har vært suksessrik spiller (1984-87), trener (1994-96) og sportsdirektør i Real Madrid. Han ble også verdensmester med Argentina i 1986 der han scoret i finalen.

– Real Madrid har mistet en ressurs og en viktig sådan, sier Valdano til Onda Cero om Ødegaard.

Intervjuet er gjengitt flere steder, blant annet i avisen Marca.

– Ødegaard spilte ikke dårlig de gangene han fikk sjansen denne sesongen, men han manglet litt dristighet og fikk ikke slått de farlige pasningene. En Real Madrid-spiller skal kjempe for sin plass. Jeg synes ikke Ødegaard burde ha gitt opp så fort. Og spesielt ikke fordi han er ung og konkurrerer med superstjerner som Toni Kroos og Luka Modric, sier Valdano.

– Jeg mener Ødegaard manglet tålmodighet og tror han ville fått flere sjanser (om han ble i klubben).

Han har gjentatt kritikken i sin spalte i avisen El Pais. Tidligere har Valdano også rost Ødegaard opp i skyene samme sted.

Ødegaard ba om å bli lånt ut fordi han ønsket seg spilletid. Svært mye tyder på at han presenteres som Arsenal-spiller onsdag.

Han skal da være på lån i London-klubben til sommeren.

Valdano kommer også med en oppfordring til Real Madrid når det gjelder hvilken spiss som bør inn i troppen.

– Jeg ville kjøpt Erling Braut Haaland før Kylian Mbappé. Jeg vet at Mbappé er en superstjerne, men jeg er meget imponert av Haaland. Han scorer alle typer mål, sier Valdano.

(©NTB)

Flere nyheter: