Menu
Eden Hazard slapp til det siste kvarteret, men klarte ikke å hjelpe Real Madrid fra poengtap i 0-0-møtet med Betis. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB

Real Madrid holdt til 0-0 igjen

For andre gang på kort tid spilte Real Madrid en målløs kamp i La Liga. Lørdag fant ikke de liljehvite en vei forbi Betis-keeper Claudio Bravo.

Av NTB | 24.04.2021 23:04:17

Sport: Poengtapet kan bli svært kostbart i Reals kamp om forsvare den spanske serietittelen. Tabelltopp Atlético Madrid vil få en fem poengs luke til byrivalen med seier over Athletic Bilbao søndag.

I tillegg lusker Barcelona i bakgrunnen. Katalanerne er tre poeng bak Real Madrid med to kamper mindre spilt.

Zinedine Zidanes mannskap var nærmest scoring på hjemmebane, men Bravo reddet alt som kom. I det 55. minutt hadde den tidligere Manchester City-målvakten marginene på sin side da han fistet en ball opp i tverrliggeren og ut.

Eden Hazard slapp til som innbytter da det gjensto et snaut kvarter. Den svært skadeplagede belgieren maktet ikke å utgjøre en forskjell. La Liga-kampen var hans første på over en måned og kun hans sjette så langt i 2021.

I forrige uke ble hovedstadsklubben holdt til 0-0 av Getafe på bortebane.

Real Madrid tar tirsdag imot Chelsea til den første av to semifinaleoppgjør i Champions League. Returkampen går i London en uke senere.

(©NTB)

Flere nyheter: