Menu
Aurelien Tchouameni er klar for Real Madrid. Her er han i aksjon for Frankrikes landslag. Foto: Darko Bandic / AP / NTB

Real Madrid henter Monaco-stjerne

Real Madrid bekreftet lørdag at de har signert Monacos Aurélien Tchouaméni på en seksårskontrakt. Overgangssummen er angivelig på rundt 1 milliard kroner.

Av NTB | 11.06.2022 14:01:14

Sport: Ifølge rapportene ble klubbene forrige uke enige om overgangssummen, og lørdag kunne de hvitkledde opplyse at 22-åringen har skrevet under på kontrakten. Han skal presenteres neste uke.

Tchouaméni gikk gradene i Bordeaux før han foran 2020/21-sesongen tok overgang til Monaco og den franske rivieraen. Der har han storspilt på midtbanen og kom seg gjennom 95 kamper før han nå flytter til Spania og regjerende Champions League- og La Liga-mester.

22-åringen var ønsket av flere store klubber, men til slutt falt valget på «Los Blancos». Han skal inn i en Real-midtbane som de seneste sesongene har bestått av Luka Modric (36), Toni Kroos (32) og Casemiro (30). Veteranen Modric skrev nylig under på en ny ettårskontrakt med klubben, og det er ventet at Tchouaméni skal fases inn i midtbanen kommende sesong.

Tchouaméni debuterte på det franske landslaget i september i fjor og har spilt ni kamper med flagget på brystet. Han har startet alle nasjonsligakampene hittil i junisamlingen.

Han spilte dessuten hele finalen mot Spania sist sesong i nasjonsligaen, som Frankrike til slutt vant.

(©NTB)

Flere nyheter: