Menu
Gareth Bale og Real Madrid spilte 0-0 borte mot Villarreal lørdag. Foto: Alberto Saiz / AP / NTB

Real Madrid avga poeng i tabelltoppen

Real Madrid greide aldri å finne nettmaskene borte mot Villarreal. La Liga-oppgjøret endte 0-0, og åpner døren for Sevilla til å knappe innpå i toppen.

Av NTB | 12.02.2022 18:16:34

Sport: Real Madrid har lenge sett svært sterke ut, og har vært nærmest umulig å ha med å gjøre i den spanske toppdivisjonen hittil denne sesongen.

16 seire, fem uavgjort og kun to tap før lørdagens oppgjør mot Villarreal har gitt det spanske storlaget 53 poeng og en god luke til de sterkeste konkurrentene. Med seier lørdag ville de fått en luke på seks poeng ned til tabelltoer Sevilla.

Uten målsnik og toppscorer Karim Benzema var det imidlertid et noe tamt Madrid-lag som ikke greide å finne nettet. Gareth Bale var stedfortreder for Benzema i oppgjøret, men waliseren slet på topp.

Real Madrid misbrukte også en enorm dobbeltsjanse på overtid.

Etter at det endte målløst er stadig Sevilla med i kampen om gullet i La Liga. Lagene har like mange kamper spilt etter inneværende runde. Det skiller fire poeng opp til Real Madrid.

Betis følger nærmest de to lagene på 40 poeng, mens Barcelona er like bak der igjen etter å ha kickstartet sesongen sent.

(©NTB)

Flere nyheter: