Menu
Slik kan det bli seende ut når Real Madrid spiller seriekamp lørdag. Foto: Mike Roemer / AP /NTB

Real klar for snøduell i La Liga – Zidane ute av isolasjon

Martin Ødegaard og Real Madrid framskjøt avreisen til Pamplona for å unngå å havne i en varslet snøstorm. Trener Zinédine Zidane er med.

Av NTB | 08.01.2021 17:53:53

Vær: Lørdag spilles bortekampen mot Osasuna. På kort varsel ble reiseopplegget fredag kastet om slik at Real-spillerne kom seg i luften. Det skjedde etter en treningsøkt i snødrev i Madrid.

Det er det meldt snøvær hele dagen i Pamplona ifølge yr.no, og nedbøren skal tilta utover kvelden og nå sitt toppunkt under kampen.

Værvarslene forteller om opp til sju-åtte centimeter snø i løpet av kampen og ned mot tre minusgrader. Pamplona ligger nordøst i Spania og på cirka 450 meters høyde over havet.

Torsdag kom det også snø i Madrid under treningen. Og Reals kaptein Sergio Ramos markerte vinterværet med å gå ut i bar overkropp.

– Jeg elsker vinteren, sa han.

Real Madrid ligger som nummer to i La Liga, men godt bak byrivalen Atlético Madrid. Ødegaard har hatt en trøblete sesong med to-tre skadeopphold og mange kamper på reservebenken.

Zidane får lov til å reise med laget etter å ha avgitt to negative koronatester. Han var ett døgn i isolasjon etter å ha hatt en viss kontakt med en smittet person.

(©NTB)

Flere nyheter: