Menu
Marcus Rashford har hatt en rekke skuffende kamper for Manchester United denne sesongen. Det gjør at han holdes utenfor det siste England-uttaket. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Rashford vraket fra England-troppen: – Åpenbart ikke på sitt beste

Marcus Rashfords svake klubbform i Manchester United har fått konsekvenser. Angriperen er ikke med i det siste England-uttaket.

Av NTB | 17.03.2022 17:40:11

Sport: Rashfords prestasjoner har vært skuffende i lang tid. Det har satt fart på spekulasjonene om hans framtid i United. Nå er også landslagskarrieren på et bunnpunkt.

England-trener Gareth Southgate fant det naturlig å droppe Rashford foran kampene mot Sveits og Elfenbenskysten senere i måneden.

– Det er en vanskelig tid for ham. Han er åpenbart ikke på sitt beste, men det er mye tid igjen. Vi vet hva Marcus kan gi oss, og forhåpentlig kan han finne formen igjen, sa Southgate da han torsdag la fram den engelske troppen.

Rashford står med tolv mål på 46 England-opptredener. Denne sesongen har han kun startet ti Premier League-kamper. VM går i Qatar i november og desember.

– Han er i samme posisjon som alle andre, enten du er i troppen eller ikke. Alle må spille bra mot slutten av sesongen, og spesielt i starten av den neste, poengterte Southgate om Rashfords mesterskapssjanser.

Heller ikke United-vingen Jadon Sancho er i England-uttaket. Det skjer selv om han har hevet spillet sitt markant de siste månedene etter en treg start på Old Trafford.

– Jadons prestasjoner i Manchester United har forbedret seg, men han spiller i et område på banen der vi har stor konkurranse om plassene. Bare se på de andre offensive spillerne vi har i troppen: Bukayo Sako, Emile Smith Rowe og Phil Foden, forklarte Southgate.

(©NTB)

Flere nyheter: