fbpx
Menu
RANET MED KNIV: Den unge ekstrahjelpen ble dyttet eller slengt inn i veggen slik at hun mistet bevisstheten. FOTO: MARIE GRAVDAL/SAFA

Ranet på siste dagen i sommerjobben

Det var på den siste dagen i sommerjobben at en ung jente lørdag ble ranet i butikken Safa i Odda. Det skal etter forholdene stå bra til med jenta. Hun fikk seg en trøkk i hodet.

Av Egil M Solberg | 05.08.2018 08:42:53

Ran: Tenåringsjente ble sendt til sykehus etter et knivran i Odda ved 12.30-tiden lørdag.

– Politiet ringte meg og fortalte at butikken min var ranet. Jeg ble helt satt ut og lurte på hvor fort jeg kunne komme meg dit. Heldigvis bor jeg ikke så langt unna. Da jeg kom frem fant jeg ekstrahjelpen min gråtende, forteller butikksjef Marie Gravdal på Safa til BT.

Ransmannen kom inn i tekstilbutikken i Odda sentrum og kikket seg litt rundt før han trakk frem en kniv. Ekstrahjelpen i tenårene var da alene i butikken med den brutale raneren.

Stakk av med kontanter

Denne dagen var det litt kontanter i butikken.

– Vanligvis har butikken lite kontanter, men akkurat denne dagen hadde vi litt liggende på kontoret da vi ikke hadde rukket å veksle dem inn før helgen, forklarer innehaveren til avisa.

Ransmannen skal ha dyttet eller slengt jenten inn mot veggen slik at hun svimte av.

Jenta kom raskt til hektene igjen og fikk selv ringt politiet. Hennes gode beskrivelse av gjerningsmannen førte til en rask pågripelse. Det tok mindre enn én time før han satt i varetekt.

Raneren er i 20-årene og ble pågrepet hjemme i sin egen leilighet.

– Funn i leiligheten hans styrker også mistanken mot mannen. Han fikk med seg et ukjent pengebeløp i tekstilbutikken, og skal også ha tatt varer i en annen butikk før ranet, opplyser operasjonsleder Tatjana Knappen til BT.

Mannen skal være en kjenning av politiet.

Det er Bergens Tidende som først skrev om saken.

Flere nyheter: