reklame for Sheiken Bowling
Menu
PSGs Kylian Mbappe i disputt med trener Thomas Tuchel lørdag. Foto: Christophe Ena / AP / NTB scanpix

PSG-sjefen avviser Mbappé-bråk: – Ingenting personlig

Paris Saint-Germain-trener Thomas Tuchel avdramatiserte mandag episoden som skapte overskrifter og overskygget storseieren over Montpellier lørdag.

Av NTB | 03.02.2020 18:30:49

Sport: Tuchel valgte å ta den franske superstjernen Kylian Mbappé av banen midtveis i annen omgang i Ligue 1-oppgjøret. Litt tidligere hadde Mbappé lagt på til 4-0.

I sekundene etter byttet møttes superspissen og Tuchel i det som tilsynelatende utviklet seg til å bli en svært opphetet disputt på sidelinjen.

– Det er ikke noe personlig mellom han og meg. Slike ting skjer, sa Tuchel da han ble konfrontert med opptrinnet mandag.

– Det var noe som skjedde mellom en spiller som ikke ønsket å bli bytte ut, og en trener som hadde sin grunner for å gjøre noe, og som ønsket å gi spilletid til spillere som fortjener det, sa Tuchel.

Etter lørdagens kamp vedgikk PSG-sjefen at Mbappés reaksjon «ikke så bra ut».

– Dette er fotball, ikke tennis, og du må respektere alle, sa Tuchel da.

21 år gamle Mbappé scoret sitt 14. mål for sesongen mot Montpellier. Etter ordvekslingen med Tuchel kastet han en treningsjakke i frustrasjon.

– Hva jeg sa forblir i garderoben, sa Tuchel.

Han mener spillerne må forstå og kunne akseptere at andre får sjansen når en kamp er avgjort, slik møtet med Montpellier var lørdag.

Med til historien hører det at kampene kommer som perler på en snor for PSG om dagen. Allerede tirsdag er Nantes motstander i ligaen på bortebane.

Helt urimelig er det dermed kanskje ikke at trener Tuchel vil gi sine stjerner litt hvile.

Samtidig bekreftet han at Mbappé ikke var fornøyd med å måtte gå av banen.

Mandag bekreftet PSG-treneren at episoden ble diskutert med både spilleren og klubbens sportsdirektør Leonardo på søndagens trening.

(©NTB)

Flere nyheter: