Menu
Antonio Conte holder på med store endringer i Tottenham-troppen i sommer. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Profiler utelatt fra Tottenham-reise til Sør-Korea – må på leting etter ny klubb

Sergio Reguilón, Giovani Lo Celso, Tanguy Ndombele og Harry Winks fikk ikke være med Tottenham-troppen til turné i Sør-Korea.

Av NTB | 09.07.2022 21:16:10

Sport: Harry Kane, Son Heung-min og de andre Tottenham-spillerne satte seg på flyet i retning Asia lørdag, men Reguilon, Lo Celso, Ndombele og Winks uteble, opplyser klubben på sine nettsider.

De skriver at de fire spillerne er igjen i London for å fortsette sine sesongforberedelser.

De skal imidlertid ikke være en del av Tottenham-manager Antonio Contes fremtidsplaner og må på leting etter ny arbeidsgiver, skriver overgangsjournalisten Fabrizio Romano på Twitter. Daily Mail melder det samme.

Heller ikke nysigneringen Clément Lenglet er med til Sør-Korea, men det er på grunn av at midtstopperen ikke har fått orden på de nødvendige reisedokumentene etter å ha blitt klar for Tottenham på lån fra Barcelona fredag.

Med på flyet til Sør-Korea var alle de øvrige nysigneringene til Tottenham. Klubben har hentet Fraser Forster, Ivan Perisic, Yves Bissouma og Richarlison hittil i overgangsvinduet. Steven Bergwijn ble fredag solgt til Ajax.

I løpet av oppholdet i Asia skal Tottenham spille mot Team K League, som er et lag bestående av spillere fra den sørkoreanske toppdivisjonen og mot Sevilla.

(©NTB)

Flere nyheter: