reklame for smiaa
Menu
Jack Grealish må møte i retten. Foto: Rui Vieira, Pool / AP / NTB

Premier League-stjerne må svare for fire lovbrudd bak rattet

Aston Villa-stjernen Jack Grealish må møte i en domstol i Birmingham tirsdag. Der må han svare for fire ulike lovbrudd som bilist.

Av NTB | 23.11.2020 18:08:07

Sport: Det fremgår av rettsdokumenter som er publisert i forkant av høringen.

I juni opplyste politiet at 25 år gamle Grealish var anklaget for tre lovbrudd relatert til en episode som fant sted under den første koronavirus-nedstengningen av det britiske samfunnet i mars. Fotballprofilen skal blant annet for å ha unnlatt å stoppe ved et ulykkessted.

Nå er det klart at Grealish også må svare for ett tilfelle av uforsvarlig kjøring som stammer fra 18. oktober i år. Den episoden skal ha funnet sted like i nærheten av Aston Villas treningsanlegg.

18. oktober var samme dag som Villa slo Leicester 1-0 i Premier League. Grealish ble kåret til kampens beste spiller.

I etterkant av episoden i mars offentliggjorde Grealish en video på Twitter der han opplyste at han hadde vært dum og sagt ja til å besøke en venn selv om det var i strid med de nasjonale koronabestemmelsene. Villa-kapteinen sa han var «svært skamfull» over bruddet på retningslinjene.

Tidligere denne måneden fikk Premier League-stjernen mye ros da han var med i det engelske landslagets startoppstilling for aller første gang i karrieren. Kampen mot Belgia endte med 2-0-seier.

(©NTB)

Flere nyheter: