Menu
Kajsa Vickhoff Lie kjørte ut i søndagens super-G-renn i St. Anton. Her er hun fra utforrennet samme sted. Foto: Marco Trovati / AP / NTB

Port-bom ødela Lies palljakt

Kajsa Vickhoff Lie var på vei mot et kjemperenn før hun kjørte ut i søndagens super-G i Østerrike. Sveits-stjernen Lara Gut-Behrami styrer mot seier.

Av NTB | 10.01.2021 12:37:59

Sport: Det så svært lovende ut da Lie ledet med 58 hundredels sekund etter tredje mellomtid. Dessverre for Bærum-alpinisten skulle en bom over kulen spolere alt.

22-åringen timet retningen dårlig og havnet på feil side av en blindport. Med det var rennet i St. Anton over for hennes del.

Lie har i det siste vist gryende fartsform. Før jul var hun i et utforrenn kun seks hundredeler fra sin første pallplass i verdenscupen. Søndag var hun på god vei til å gjøre karrierebeste i super-G.

Tiden hun hadde rett før utkjøringen, er fortsatt feltets fjerde beste etter at over 20 løpere har startet. Hun har 6.-plass som toppnotering i disiplinen (satt i desember 2019).

Lie var i godt selskap med utøvere som kjørte ut. Stjerner som Sofia Goggia (Italia) og Ilka Stuhec (Slovenia) kom heller ikke ned til mål.

Ragnhild Mowinckel ligger på en foreløpig 11.-plass. Hun tapte særlig mye tid helt mot slutten og var i mål 1,68 sekunder bak Gut-Behrami.

(©NTB)

Flere nyheter: