Menu
Nick Pope reddet Burnley ved flere anledninger. Her stoppet han forsøket til Sébastien Haller i 2. omgang. Foto: Adam Davy / AP / NTB scanpix

Pope og Burnley stengte buret mot nedrykkstruede West Ham

Tross gode muligheter tapte West Ham 0-1 hjemme mot Burnley onsdag. London-laget gikk med det glipp av svært viktige poeng i bunnstriden i Premier League.

Av NTB | 08.07.2020 21:02:55

Sport: West Ham ville med seier få en viktig luke i bunnstriden, men klarte ikke å utnytte det på eget gress. Matchvinnerscoringen til Burnley-spiller Jay Rodriguez gjør at London-laget fortsatt har fire poeng ned til nedrykksplasserte Aston Villa og Bournemouth, som begge har én kamp mindre spilt.

Det skulle derimot ikke stå på mulighetene til West Ham i onsdagens oppgjør. Laget var farlig frempå ved flere anledninger, men klarte ikke å overvinne Nick Pope.

Burnley-keeperen vartet opp med flere gode redninger og bidro sterkt til at Burnley fortsatt er med i kampen om europaligaspill kommende sesong.

Pope leverte deriblant en god reaksjonsredning da Tomás Soucek skjøt fra kort hold etter halvtimen spilt. Like etterpå var Pope frempå igjen med en beinparade. Etter pause stoppet han Sébastien Haller som kom alene på omtrent seks meter.

Avgjørelsen falt like mot slutten av 1. omgang. Ut av intet satte Jay Rodriguez inn kampens eneste scoring da han stanget innlegget til Charlie Taylor i mål. Headingen gikk i en flott bue via tverrliggeren og i mål.

Chris Wood trodde han doblet for Burnley kvarteret før slutt, men scoringen ble annullert for offside. Flere mål ble det ikke i London, og med det kunne Burnley juble for tre nye poeng.

(©NTB)

Flere nyheter: