powergym
Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Fest med mindreårige, moped på ett hjul, villmannskjøring, misbruk av anabole steroider, sparket politimann i skrittet og boligbrann på Karmøy. Det ble nok å gjøre for politiet i natt også.

Av Egil M Solberg | 24.10.2015 11:00:38

Høy musikk
Politiet måtte fredag kveld rykke ut til en bolig i Haugesund etter at naboene klaget på høy musikk. Festdeltakerne ble pålagt å holde fred resten av natten.

Mindreårige på fest
Politiet avsluttet en fest med flere mindreårige i Skåredalen i Haugesund sent fredag kveld. Flere av de mindreårige var beruset. Foreldrene ble kontaktet.

Moped på ett hjul
En 16 år gammel gutt ble anmeldt for kjøring med moped på bakhjulet i natt. En politipatrulje observert kjøringen som fant sted i Etne sentrum.

Villmannskjøring i Haugesund
En 19 år gammel mann er anmeldt for en rekke overtredelser i veitrafikkloven. Det var i Haugesund sentrum at gutten ble observert av en politipatrulje. Blant annet stanse ikke gutten for politiet, kjørte i høy hastighet og han kjørte bil uten gyldig førerkort.

Etterlyst mann tatt med steroider
Ved 02-tiden i natt ble en mann i 30-årene pågrepet av politiet for misbruk av anabole steroider. Mannen var også etterlyst for soning av en dom han ikke møtte opp til.

Ville sparke politimann i skrittet
En dame i 20-årene ble anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann da hun ved 02.15-tiden i natt prøvde å sparke en politimann i skrittet. Hun gikk også løs på han ved å klore han i ansiktet. Hun ble innsatt i varetekt.

Tok kvelertak på kvinne
En mann i tenårene ble pågrepet ved 02.30-tiden i natt, da han tok kvelertak på en dame inne i en gang i et leilighetskompleks i Haugesund. Mannen var ruset på annet enn alkohol.

Bråkmaker pågrepet
En mann i 20-årene ble innbrakt til arresten etter at han ikke ville følge politiets pålegg om å forlate byen i natt. Han var utagerende og beruset. Forut for utvisningen hadde mannen gått løs på en annen. Han ble anmeldt og satt i drukkenskapsarresten.

Pågrepet i eget hjem
En mann i 60-årene ble innbrakt til arresten etter at han ble hentet på sin bopel på Vedavågen i natt. Mannen ringte selv politiet og var ute av stand til å ta vare på seg selv.