powergym
Menu
politi

Slik ble natten

Masseslagsmål i Karmsundgata, kastet ut av dama, utagerende mann på bensinstasjon, skadeverk på Risøy og mange ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 19.12.2015 11:29:15

Utagerende på bensinstasjon
En mann i 40-årene ble innbrakt til arresten fra en bensinstasjon i Haugesund ved 02.10-tiden i natt. Mannen var utagerende og truende. Saken er anmeldt.

Upassende oppførsel
En mann i 50-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 02.15-tiden i natt, etter det politiet betrakter som upassende oppførsel. Mannen var ruset og hadde en upassende oppførsel av seksuell karakter. Det er ikke første gang at mannen bortvises for slik oppførsel.

Hissig og beruset
En 23 år gammel mann ble bortvist fra sentrum a Haugesund etter at han oppførte seg hissig og beruset. Det var ved 02.25-tiden at mannen utagerte på Indre kai i Haugesund.

Kom til politihuset på sokkelesten
En 23 år gammel mann møtte på politihuset i Haugesund i sokkelesten ved 03-tiden i natt. Han var da kastet ut av dama. Det er andre helg på rad at mannen må søke tilflukt hos politiet. Denne gang er han mistenkt for å utøvd vold mot dama. Han ble dermed arrestert og fikk sove i arresten.

Narkotika og angrep på politiet
To menn på 34 år ble i natt innbrakt til politihuset i Haugesund, etter at de ble mistenkt for bruk av narkotika. I forbindelse med pågripelsen forulempet de også politifolkene. De har egge erkjent forholdet og ble innsatt i arrest.

Skadeverk på Risøy
En 34 år gammel mann ble innbrakt drukkenskapsarresten etter at han utførte skadeverk på Risøy i natt. Han skal ha drevet med ruteknusing, opplyser politiet.

Masseslagsmål i Karmsundgata
To menn ble innbakt til arresten i Haugesund etter å ha involvert i et slåsskamp nord i Karmsundgata ved 04.05-tiden i natt. Totalt var fire eller fem personer involvert i slagsmålet. Ingen ble alvorlig skadet.