reklame for Utvik Autoservice
Menu
Fire politifolk ble påkjørt og drept av en lastebil etter å ha stanset en beruset mann i en Porsche i utkanten av Melbourne i Australia onsdag. Foto: AAP / AP / NTB scanpix

Politifolk drept av lastebil i Australia

Fire politifolk, som hadde anholdt en beruset sjåfør, ble påkjørt og drept av en lastebil på en motorvei i Melbourne i Australia onsdag.

Av NTB | 23.04.2020 08:17:57

Kriminalitet og rettsvesen: En 41 år gammel sjåfør av en Porsche 911 hadde blitt testet og anholdt for å ha kjørt mens han var beruset, opplyser politimester Graham Ashton i delstaten Victoria.

Politiet var i ferd med å avhøre sjåføren og organisere tauing av bilen hans da en lastebil smalt inn i dem. Tre politimenn og en politikvinne døde på stedet.

Lastebilen traff baksiden av politibilen så den spant ut av veien, før den traff Porschen, som ble kilt fast under førerhuset på lastebilen.

Det er ikke kjent om det var en ulykke eller om påkjørselen skjedde med vilje. Sjåføren av lastebilen fikk et illebefinnende på stedet og mistet bevisstheten. Han er nå under politivakt på sykehuset.

Den berusede sjåføren av Porschen, som tidligere er straffet, tok bilder av de grusomme scenene før han flyktet fra stedet til fots. Deretter postet han bildene på nettet, ifølge politiet. Mannen ble senere pågrepet.

(©NTB)

Flere nyheter: