Menu
Politiet i arbeid på Brennåsen der en mann i 20-årene ble skutt søndag morgen. Et vindu bar tydelig preg av dramatikken som utspilte seg på stedet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Politiet vurderer å utvide siktelse etter drapsforsøk i Kristiansand

En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk på en mann i Brennåsen i Kristiansand i forrige uke. Politiet vurderer å utvide siktelsen.

Av NTB | 13.04.2021 11:19:48

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk søndag morgen melding om at en mann i 20-årene var blitt skutt i en bolig på Brennåsen. Siktede skal ha stukket fra åstedet, men ble senere pågrepet.

Tilbake på åstedet var det ytterligere en person som tok seg av den skadde, skriver Fædrelandsvennen. Siktelsen vurderes derfor utvidet til å omfatte to drapsforsøk.

– Det er naturlig å vurdere å oppjustere siktelsen, men vi har ikke tatt stilling til det helt ennå, sier politiadvokat Jan Are Amundsen i Agder politidistrikt til avisen.

Mannen som ble skutt, ble fraktet til sykehus, men var mandag utenfor livsfare. Han har ennå ikke vært i stand til å gjennomføre avhør. Heller ikke siktede har blitt avhørt av politiet, ifølge hans forsvarer, advokat Bernt Birkeland.

Siktede ble fremstilt for varetekt mandag. Han samtykket til fire ukers varetekt med brev- og besøksforbud, hvorav to uker i isolasjon.

Forsvareren opplyste til NTB mandag at hans klient nekter straffskyld etter siktelsen.

(©NTB)

Flere nyheter: