reklame for Sheiken Bowling
Menu
Politiet har frigitt bilder etter skredet i Loen fredag kveld. De utelukker fortsatt ikke at det kan være mennesker og biler i skredet. Foto: 330 skvadron Ørlandet / Politiet / NTB

Politiet: Vitner mener de har sett folk som kan ha blitt tatt av skredet i Loen

Politiet kan fortsatt ikke utelukke at det er noen som er tatt av skredet som gikk i Loen fredag. De håper å kunne sette inn redningshunder snart.

Av NTB | 11.06.2022 15:16:04

Ulykker og naturkatastrofer: Innsatsleder John Endre Skeie sier at det ikke har kommet inn noen meldinger om savnede, men at vitneopplysninger gjør at de ikke kan utelukke at noen ble tatt av skredet. Skredet gikk klokken 13.30 fredag.

– Basert på vitneopplysningene kan vi ikke utelukke at det er personer igjen i skredet. Det er derfor vi ønsker å sette inn redningshunder, sier Skeie på en pressebrifing klokken 15 lørdag.

Det er ikke gjort funn av mennesker i søket. Mannskaper har blant annet gått gjennom vrakrester av biler som ble tatt av skredet.

– Vi har vitner som mener de har sett noen personer, det er litt sprikende i antall. For å være helt sikre fortsetter vi søket, sier Skeie.

(©NTB)

Flere nyheter: