Menu
Manchester Uniteds Mason Greenwood forblir løslatt mot kausjon. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Politiet vil ha forlenget kausjon for United-stjernen Greenwood

Britisk politi ber om at Manchester United-spissen Mason Greenwood forblir løslatt mot kausjon inntil en høring i saken hans finner sted midt i juni.

Av NTB | 29.04.2022 11:31:06

Sport: Flere medier, blant dem Manchester Evening News og nyhetsbyrået AFP, melder fredag om anmodningen politiet har kommet med overfor domstolsapparatet.

20 år gamle Greenwood ble arrestert i januar. Han er mistenkt for voldtekt og for å ha fremsatt drapstrusler mot kjæresten. Saken ble offentlig etter at kvinnen postet bilder og lydopptak i sosiale medier.

United-stjernen har vært løslatt mot kausjon, men denne ville utløpt lørdag. Nå har politiet bedt om at kausjonen forlenges fram til en planlagt høring i juni.

«Vi fortsetter å etterforske en melding gitt til oss søndag 30. januar via bilder og videoer i sosiale medier, lagt ut av en kvinne som rapporterte om episoder med fysisk vold», heter det i en melding fra Greater Manchester Police.

«En 20 år gammel mann som ble arrestert den dagen, mistenkt for voldtekt og overfall av en kvinne, og drapstrusler, er fortsatt løslatt mot kausjon», lyder den videre.

Politiet opplyser at en søknad er sendt domstolene om å få forlenget kausjonen utover lørdag 30. april.

Høringen i saken er ikke ventet å finne sted før i midten av juni.

Greenwood får inntil videre ikke trene eller spille kamper med Manchester United.

(©NTB)

Flere nyheter: