Menu
Det er ventet ny informasjon i Brann-saken torsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB

Politiet varsler ny informasjon i Brann-saken torsdag

Vest politidistrikt vil komme med ny informasjon om etterforskningen av Brann-skandalen torsdag. To spillere er under etterforskning.

Av NTB | 25.08.2021 11:22:11

Sport: «Det vil komme en pressemelding i morgen (torsdag) der påtaleansvarlig vil være tilgjengelig i tiden etter», opplyser Vest politidistrikt til NTB.

Påtaleansvarlig Lillian Kleppe sier til Dagbladet at politiet om kort tid vil gjennomføre avhør av personen som er mistenkt for en voldshendelse.

– Den mistenkte er ikke avhørt, men det er planlagt å gjennomføre avhør i løpet av de nærmeste par dagene, opplyste hun til Dagbladet.

Det ble først kjent at politiet etterforsker et mulig seksuelt overgrep, før advokat Hilde Cecilie Matre tirsdag bekreftet til Bergens Tidende at det er opprettet ny straffesak. Denne saken skal ha utgangspunkt i en voldshendelse. Hun bekreftet også at det er en kvinne som er fornærmet i saken.

– Saken er i en helt innledende fase, og jeg verken kan eller vil uttale meg om detaljene i de anmeldte forhold, men min klient har vært i to politiavhør og er for tiden sykmeldt som følge av den belastende situasjonen hun er i, sa Matre til avisen.

Personen som etterforskes for et mulig seksuelt overgrep har vært i avhør og nekter straffskyld.

(©NTB)