Menu
De to siktede ble i forrige uke varetektsfengslet med full isolasjon i en uke av Nord-Troms tingrett. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Politiet utvider siktelsen etter Tromsø-dødsfallet til å omfatte voldtekt

En av mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø i forrige uke, er nå siktet for voldtekt av en annen kvinne.

Av NTB | 27.02.2020 09:16:39

Kriminalitet og rettsvesen: De to mennene i 20-årene ble i forrige uke siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, men torsdag morgen opplyser Troms politidistrikt i en pressemelding at de også har siktet en av mennene for voldtekt.

Dette forholdet gjelder ikke saken om den 17 år gamle jenta, men er forhold som har fremkommet i etterforskningen, opplyser politiet. I tillegg er begge siktet for narkotikaovertredelser.

De to ble torsdag i forrige uke varetektsfengslet med full isolasjon i en uke, og vil nå bli begjært varetektsfengslet i henholdsvis fire nye uker og to nye uker.

De to mennene er kjent for politiet fra tidligere.

Det er foreløpig ikke klart hvordan den 17 år gamle jenta døde, men Lene Fabek, seksjonsleder for etterforskning i Tromsø-politiet, sa til Nordlys i forrige uke at de undersøker om dødsfallet er narkotikarelatert.

(©NTB)

Flere nyheter: