Menu
Politiet ønsker å forlate politistasjonen på Manglerud (bildet) og Stovner for å flytte inn i et nytt og større lokale. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Politiet slår sammen politistasjoner i Oslo

Politiet i Oslo er kun en godkjenning unna å slå sammen politistasjonene på Manglerud og Stovner. Men hvor stasjonen flytter, er fortsatt ikke kjent.

Av NTB | 23.06.2020 16:04:19

Kriminalitet og rettsvesen: Enhet øst i Oslo politidistrikt strekker seg fra Stovner i nord til Holmlia i sør, utenfor ring 3. Politiet holder i dag til på to nesten like store lokaler som leies på Manglerud og Stovner.

Byggene har ikke nødvendige utviklingsmuligheter eller tilstrekkelig sikkerhet og funksjonalitet, skriver politiet i en pressemelding. De ønsker derfor én ny lokasjon som erstatning for de to lokasjonene.

Kommunen og bydelene har vært involvert og informert i prosessen. Politiet venter å få klarsignal for plassering av den nye stasjonen om kort tid. .

«Så snart overordnede myndigheter har gitt sin tilslutning vil vi kunne fortelle hvor den nye stasjonen skal plasseres. Å slå sammen to lokasjoner til én lokasjon blir en stor forbedring blant annet fordi vi får samlokalisert fagmiljøene, og vi får samlet ledere og medarbeidere», skriver politiet.

(©NTB)

Flere nyheter: