Menu
Politiet løsnet skudd mot en person under en politiaksjon i Knarvik i Nordhordland. Ved legevakten har politiet satt opp sperrebånd. Foto: Marit Hommedal / NTB

Politiet skjøt mot person i politiaksjon i Nordhordland

Under en politiaksjon natt til fredag løsnet politiet skudd mot en person i Nordhordland. Personen er kjørt til sykehus, opplyser politiet.

Av NTB | 23.09.2022 07:51:15

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet opplyser at personen det ble skutt mot, var våken og bevisst og ble umiddelbart tatt hånd om av helsepersonell og kjørt til Haukeland universitetssjukehus.

Spesialenheten for politisaker er rutinemessig varslet om skyteepisoden, som skjedde under et oppdrag Knarvik i Alver kommune, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding klokken 5.30 fredag morgen.

Vest politidistrikt ønsker ikke å svare på NTBs spørsmål om saken, men operasjonsleder Eirik Loftesnes henviser til Spesialenheten, som etterforsker saken videre.

– Spesialenheten er varslet om at politiet natt til fredag har skutt en person i Knarvik i Alver kommune. Spesialenheten har besluttet å iverksette etterforskning, skriver Thor Larsen, påtalefaglig etterforsker i Spesialenheten. i en epost til NTB.

Han opplyser at formålet med etterforskningen er å belyse hendelsesforløpet, og omstendighetene rundt situasjonen hvor det ble avfyrt skudd. Han skriver videre at Kripos er varslet og at de vil bistå Spesialenheten med åstedsundersøkelser.

Til slutt skriver Larsen at Spesialenheten vil komme med ny informasjon i saken i en pressemelding fredag ettermiddag.

(©NTB)

Flere nyheter: