Menu
Det er lagt ned blomster der en kvinne i 50-årene ble skutt og drept onsdag morgen. Den siktede mannen er Foto: Torstein Bøe / NTB

Politiet ønsker flere tips etter Frogner-drapet

Politiet ønsker tips i forbindelse med Frogner-drapet onsdag. De er spesielt interesserte i observasjoner og videoopptak fra nærområdet til åstedet.

Av NTB | 30.04.2021 13:54:46

Kriminalitet og rettsvesen: På Twitter opplyser Oslo politidistrikt at de ønsker tips fra publikum etter onsdagens drap på Frogner.

«Spesielt interessant er relevante observasjoner og videoopptak fra nærområdet til åstedet mellom klokken 7.30 og 8.45 skriver politiet.

Selve drapet fant sted i Tostrups gate cirka klokken 8.25 onsdag.

Den avdøde kvinnen i 50-årene ble skutt og drept på Frogner i Oslo. Den siktede 39-åringen ble pågrepet kort tid etter i en bil på E18, etter at han meldte seg for en politipatrulje på stedet. Mannen har så langt ikke tatt stilling til straffskyld.

Torsdag ble den siktede lagt inn på psykiatrisk, og er nå ikke i stand til å la seg avhøre, sier mannens forsvarer, advokat Ole Petter Drevland, til Dagbladet.

– Det er uaktuelt med avhør nå. Han er ikke skikket til det, sier Drevland og viser til klientens helsesituasjon.

Drapsofferet og den siktede mannen har vært involvert i en byggekonflikt som strekker seg tilbake til 2016. I tingretten før jul ble drapssiktede og hans firma dømt til å betale kvinnen 11,8 millioner kroner i erstatning i forbindelse med to byggeprosjekter.

(©NTB)

Flere nyheter: