reklame for Sheiken Bowling
Menu
Advokat Svein Holden er oppnevnt som forsvarer for Tom Hagen. Her er Holden etter fengslingsmøtet i Nedre Romerike tingrett onsdag i forrige uke. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Politiet måtte ha utsatt frist for Hagen-anke

Politiet rakk ikke å levere sitt svar til anken over varetektsfengslingen av drapssiktede Tom Hagen i tide og fikk utsatt frist. Forsvareren hans er oppgitt.

Av NTB | 05.05.2020 21:47:34

Kriminalitet og rettsvesen: Den opprinnelige fristen var tirsdag klokka 14, men politiet har fått ny frist klokka 9 onsdag, melder NRK.

– Det er ganske mye å ta tak i fra Holden, så skal vi kommentere og mene noe om det, og det tar tid. Det er et omfangsrikt materiale, sier påtaleleder Haris Hrenovica i Øst politidistrikt.

– Det er mildt sagt overraskende at politiet ikke er i stand til å kommentere mine synspunkter innen halvannen dag, sier Hagens forsvarer, advokat Svein Holden.

Tom Hagen (70) er siktet for drap eller medvirkning på kona Anne-Elisabeth Hagen. Hun er fortsatt ikke funnet etter at hun forsvant fra familiens bolig i Sloraveien i Lørenskog 31. oktober 2018.

Ektemannen ble tirsdag i forrige uke pågrepet, og dagen etter ble han av Romerike tingrett varetektsfengslet i fire uker.

(©NTB)

Flere nyheter: