Menu
Politiets teknikere jobbet lørdag på et åsted til et mistenkelig dødsfall i Kristiansand. Søndag vil politiet orientere om utviklingen i etterforskningen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Politiet holder pressekonferanse etter mistenkelig dødsfall i Kristiansand

Politiet i Kristiansand holder søndag en pressekonferanse i forbindelse med at det lørdag ble åpnet etterforskning etter at en mann i 40-årene ble funnet død.

Av NTB | 04.10.2020 10:38:01

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet i Kristiansand åpnet lørdag etterforskning etter at de definerte funnet av en død mann i 40-årene som mistenkelig. Det var både omstendigheter og observasjoner rundt funnet som ble oppgitt som grunner til at etterforskningen ble startet.

– I forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Kristiansand som ble omtalt i mediene i går, inviterer Agder politidistrikt til pressekonferanse. Til stede ved pressekonferansen er politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl, skriver politidistriktet søndag formiddag.

Politiadvokaten møter mediene klokka 12.

Mannen ble ifølge Fædrelandsvennen funnet død i leiligheten sin i Suldalen av en nabo. Også Politiets sikkerhetstjeneste er koblet inn i etterforskningen, melder NRK.

Politiet ble varslet om dødsfallet klokken 13.17 lørdag ettermiddag. Mannens pårørende ble varslet senere samme dag.

(©NTB)

Flere nyheter: