Menu
Det foreløpig siste overvåkingsbildet som er tatt av Stig Millehaugen da han forlot Oslo sentralstasjon til fots rundt klokken 14 onsdag. Foto: Politiet / NTB

Politiet: Har mottatt relevante tips om etterlyste Stig Millehaugen

I jakten på etterlyste Stig Millehaugen er tips fra publikum viktig for politiet, som sier de allerede har mottatt flere tips av interesse.

Av NTB | 04.06.2022 11:46:09

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har mottatt informasjon inn som har resultert i nye etterforskninger og oppfølging, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til VG.

Lørdag følger politiet opp flere spor og tips som de har fått inn, forklarer Metlid.

Millehaugen, som blant annet er dømt for to drap, er etterlyst både i Norge og i utlandet. Han rømte da han onsdag var på en seks timer lang permisjon fra Trondheim fengsel der han soner en forvaringsdom.

Han skulle etter planen kun oppholde seg i Trondheim i løpet av disse timene, men satte kursen sørover. Han er etterlyst både i Norge og i utlandet.

– Millehaugen tok et fly fra Værnes lufthavn til Gardermoen før han tok en drosje fra Gardermoen til Oslo sentralstasjon, skrev Oslo-politiet i en pressemelding fredag kveld. Der slutter foreløpig politiets spor.

Svensk politi er koblet inn i saken og gikk blant annet til en aksjon mot et hus i nordre Bohuslän natt til fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: