fbpx
Menu
– Det er ingen vitner som har sett selve styrten, men politiet har fått tilsendt bilder og videoer som passasjerene har sendt som snap, sier Alta-lensmann Øyvind Lorentzen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Politiet har fått Snapchat-bilder fra helikopteret før det styrtet

Politiet har fått tilsendt bilder som ble tatt av passasjerene i helikopteret i Alta kort tid før det styrtet. Bildene viser ikke noe unormalt.

Av NTB | 02.09.2019 18:36:15

Ulykker og naturkatastrofer: Det opplyste lensmann Øyvind Lorentzen i Alta på en pressekonferanse mandag kveld.

– Det er ingen vitner som har sett selve styrten, men politiet har fått tilsendt bilder og videoer som passasjerene har sendt som snap. Et bilde er tatt rundt halvannet minutt før ulykken inntraff, men ut ifra bildet kan vi ikke se noe unormalt eller noe som kan si noe om årsaken til ulykken, sa Lorentzen.

Flere vitner har meldt seg og blitt avhørt, men politiet kan ikke gå inn på detaljer om hva disse har forklart.

– Slike vitneobservasjoner er særdeles viktige biter i puslespillet som til slutt forhåpentligvis kan gi et svar på hvorfor ulykken skjedde, sa Lorentzen.

Han sa at det er krevende å gjennomføre arbeidet på stedet, og at det tar litt lengre tid enn det politiet i utgangspunktet forutsatte.

Mandag ble det gjennomført søk i området rundt helikopteret og bakover langs ruten det fløy for å eventuelt finne deler som kan ha falt av helikopteret før ulykken, men det ble ikke gjort funn av noen deler.

(©NTB)

Flere nyheter: