Menu
Mason Greenwood avhøres videre av politiet. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Politiet fikk mer tid til å avhøre voldsanklaget United-stjerne

Manchester United-profilen Mason Greenwood ble holdt i politiets varetekt mandag. Politiet opplyser om nye avhør rundt anklagene om vold og voldtekt.

Av NTB | 31.01.2022 21:50:42

Sport: Søndag ble det kjent at Manchester United-spilleren var pågrepet etter anklager fra en kvinne. Greater Manchester Police bekreftet at 20-åringen er mistenkt for vold og voldtekt.

Som vanlig navnga ikke politiet den mistenkte i sin uttalelse, men uttalelsen ble gitt som svar på spørsmål om Greenwood-saken.

Beskyldningene kom fra kvinnen selv i morgentimene søndag. Da la hun ut bilder og en video som tilsa at fotballstjernen hadde slått og skadd henne.

Senere på dagen opplyste Manchester United at spissen ikke vil få trene eller spille kamper i tiden som kommer.

Mandag opplyser britisk politi at tjenestemenn er innvilget mer tid til å gjennomføre avhør med fotballstjernen.

«Etterforskere har fått ekstra tid til å snakke med en mann i 20-årene som er anholdt mistenkt for voldtekt og overfall mot en kvinne», heter det i en uttalelse ifølge BBC.

«Undersøkelser pågår, og offeret tilbys støtte fra spesialister. Vi minner folk om å unngå kommentarer eller deling av bilder som kan kompromittere offerets rett til anonymitet, eller som kan risikere å skade en etterforskningen», heter det videre.

(©NTB)