Menu
I Tønsberg er en mann fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang. Politiet har fått melding om at mannen har blitt skutt. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Politiet etterlyser vitner etter skyteepisode i Tønsberg

En mann er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en skyteepisode i Tønsberg. Politiet etterlyser vitner til hendelsen.

Av NTB | 21.04.2021 00:34:07

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om hendelsen i Heimdalsområdet klokka 22.14 tirsdag kveld.

– En mann ble raskt fraktet til sykehuset i Vestfold som ligger noen hundre meter fra der mannen ble funnet. Mannen i begynnelsen av 30-årene var ved bevissthet da ambulansepersonell tok hånd om ham. Han lå mandag kveld på operasjonsbordet ved sykehuset, opplyser Sørøst politidistrikt i en pressemelding noen minutter over midnatt.

Politiet oppfordrer eventuelle vitner til hendelsen som fant sted ved Kilen industriområde på Heimdal, til å melde seg. Politiet er også interessert i observasjoner i tiden før 22.15 i samme område, eventuelt også observasjoner av biler som har kjørt i stor fart fra stedet rundt klokken 22.15, heter det i pressemeldingen.

Eventuelle vitner som kan ha hørt skudd som har blitt avfyrt på Kilen øst for Tønsberg sentrum, bes også om å melde seg.

Politipatruljen som kom først til stedet, utførte førstehjelp på mannen som lå på gaten, før han ble kjørt til sykehus av ambulansen.

Politiet opplyser på Twitter at bakgrunnen og hendelsesforløpet foreløpig er ukjent.

Politiet har store ressurser på stedet og søker etter en eller flere gjerningspersoner. Det er iverksatt en omfattende etterforskning, og det er satt opp kontroll ved utfartsveiene fra Tønsberg.

Ifølge Tønsbergs Blad ble det hørt flere smell i området like etter klokka 22 tirsdag kveld. På bildene fra stedet går det fram at politiet bevæpnet seg.

Innsatsleder Geir Solberg sier til avisen litt før klokken 01 natt til onsdag at det er noen vitner som har meldt seg, og at det er foretatt flere vitneavhør.

Flere nyheter: