Menu
Foto: Tangen Foto / NTB

Politiet etterlyser fortsatt vitne etter storbrann i Hamar

Politiet har ikke fått kontakt med mannen som i januar varslet de ansatte på en pub i Hamar om brannen i Grønnegata. Nå etterlyser de mannen på ny.

Av NTB | 27.04.2022 10:15:51

Kriminalitet og rettsvesen: 26. januar ble rundt 50 personer evakuert etter at det begynte å brenne i Grønnegata i Hamar sentrum. En pub i bygget var fortsatt åpen da brannen ble oppdaget. Da skal en mann ha åpnet døren og varslet de ansatte om brannen før han forsvant.

Politiet etterlyste mannen kort tid etter brannen, men tre måneder etter brannen har vedkommende fortsatt ikke meldt seg.

– Brannen ble varslet til 110-sentralen klokken 22.54 og vitnet varslet ansatt på Distrikt 23 kort tid forut for dette tidspunktet. Dette vitnet har ikke meldt seg, og politiet velger derfor å gå ut med en video av dette vitnet, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

I videoen kan man se at vitnet kommer kjørende og stanser i Grønnegata utenfor Distrikt 23. Der går vitnet inn på puben varsler ansatt før han går tilbake til bilen og kjører fra stedet.

Videoene som politiet har publisert, kan blant annet ses hos Hamar Arbeiderblad.

Tre personer er siktet etter brannen.

(©NTB)

Flere nyheter: