Menu
En mann ble funnet død utenfor sin bolig i Askim søndag kveld. Politiet ser på dødsfallet som mistenkelig. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Askim

En mann er søndag kveld funnet død utenfor en bolig i Askim. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning.

Av NTB | 13.07.2020 01:47:52

Kriminalitet og rettsvesen: – Omstendighetene rundt dødsfallet gjør at vi anser det som mistenkelig. Jeg kan ikke si noe mer på nåværende tidspunkt, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Politiet prøver nå å innhente informasjon om hva som kan ha skjedd. Ifølge avisen bevæpnet politiet seg og det ble sendt luftambulanse til stedet. Også en hundepatrulje var på stedet.

– Vi fikk melding om en hendelse klokken 22.22 søndag kveld, og på bakgrunn av meldingen valgte vi å bevæpne mannskapene, sier Aas til NTB.

Da patruljen kom fram til stedet, fant de en mann liggende utenfor en bolig.

– Vi kan ikke gi noen flere opplysninger nå i startfasen. Det er for tidlig å si om det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, men vi har iverksatt etterforskning. De pårørende er ennå ikke varslet, opplyser han.

Politiet opplyser mandag morgen at de vil komme med en oppdatering om saken i løpet av formiddagen.

(©NTB)

Flere nyheter: