Menu
Et helikopter fløy torsdag kveld inn i en høyspentlinje og styrtet ved Lannerheia i Porsgrunn i Telemark. Piloten omkom i ulykken. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Politiet ber om tips etter helikopterulykken i Telemark

Politiet ber om tips i forbindelse med helikopterstyrten ved Porsgrunn i Telemark torsdag kveld. En person omkom i ulykken

Av NTB | 18.06.2021 09:52:30

Ulykker og naturkatastrofer: – For politiet er det viktig å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om hva som kan ha skjedd i forkant av ulykken, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Grenland politistasjon, Annie Sandersen.

Politiet ber derfor at de som kan ha informasjon eller gjort observasjoner av helikopteret tar kontakt på tipstelefon 476 96 200.

Piloten omkom da et helikopter fløy inn i en høyspentlinje og styrtet ved Lannerheia på E18 i Porsgrunn sent torsdag kveld.

Politiet opplyser at Statens havarikommisjon og politiet fredag vil være på åstedet for å forsøke å finne årsaken til ulykken.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.55. Halvannen time senere bekreftet politiet at én person omkom i ulykken. Piloten var alene i helikopteret som ble liggende i veikanten etter at det falt i bakken.

(©NTB)

Flere nyheter: