Menu
En tenåring mottok søndag livreddende førstehjelp etter at han falt ned fra et tak på en ungdomsskole i Stord. Foto: Kristine Brandsdal Barane / Sunnhordland / NTB

Politiet ber om tips etter fallulykke på Stord

Tilstanden til 17-åringen som søndag falt ned fra et nybygg på en skole i Stord er fortsatt uavklart. Politiet ber om tips i saken.

Av NTB | 03.01.2022 10:09:30

Ulykker og naturkatastrofer: Gutten mottok livreddende førstehjelp på stedet etter ulykken, som fant sted på Nysæter ungdomsskole i Sagvåg i Stord kommune. Politiet ble varslet klokka 20.30 søndag kveld.

– Ulykken har skjedd i forbindelse med at flere ungdommer har tatt seg inn på byggeplassen. Fornærmede skal ha falt gjennom isoporplater på gulvet i nybygget, og mellom fire og fem meter ned i etasjen under, sier etterforskningsleder Roald Raunholm ved Stord politistasjon.

17-åringen ble først fraktet til Stord sykehus før han ble fløyet til Haukeland universitetssjukehus. Tilstanden er uavklart, skriver Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Politiet har sperret av åstedet og gjennomført flere vitneavhør. Dette arbeidet vil fortsette mandag, opplyser Raunholm.

– Politiet har foreløpig ikke et klart bilde av hendelsesforløpet, men håper vitneavhør kan gi oss flere detaljer. Hendelsen fremstår som en ulykke. Dersom publikum har opplysninger i saken bes de ta kontakt med politiet på telefon 02800, sier Raunholm.

(©NTB)

Flere nyheter: