Menu
En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene. Kvinnen ble funnet død i en leilighet nær Sandefjord sentrum. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Politiet ber om private videoer etter Sandefjord-drapet

Politiet ønsker å få tilsendt videomateriale fra dashbord og private overvåkingskamera i forbindelse med drapet i Sandefjord søndag.

Av NTB | 06.02.2020 14:31:47

Kriminalitet og rettsvesen: – Videoer fra dashcam i biler eller fra privatadresser i områder rundt Sandefjord sentrum er av spesiell interesse for oss, sier politiadvokat An Eline Rimstad Johansen i Sørøst politidistrikt.

Samtidig oppfordres privatpersoner som har kjørt i det aktuelle området i perioden fredag 31. januar klokken 18 til søndag 1. februar klokken 16.30, om å ta kontakt med politiet. Det samme gjelder personer som har privat overvåkingsutstyr fra eiendommene sine og ut mot vei eller fortau.

– Det er ofte kort lagringstid for slike videoer, og det er derfor viktig at slike videoer sikres så fort som mulig, opplyser politiet.

En 45 år gammel mann er siktet på drapet på sin 31 år gamle kjæreste i Sandefjord. Tirsdag ble den siktede mannen varetektsfengslet i fire uker. Han skulle i utgangspunktet bli avhørt mandag, men avhøret ble avbrutt av helsemessige grunner. Heller ikke tirsdag fikk politiet avhørt mannen.

(©NTB)

Flere nyheter: