Menu
Politiet etterforsker en alvorlig voldsepisode ved bussholdeplassen Slalåmbakken i Moss. Foto: Torstein Bøe / NTB

Politiet: Alvorlig vold- og trusselhendelse i Moss

Politiet etterforsker en alvorlig voldsepisode i Moss natt til tirsdag. To personer er fornærmet i saken.

Av NTB | 27.04.2021 10:14:00

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi ser veldig alvorlig på saken, på bakgrunn av hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt til NTB.

De involverte var voksne, og det er ingen som er pågrepet i saken. Politiet søker nå etter gjerningspersoner.

Politiet meldte på Twitter klokken 5.16 at hendelsen skjedde utendørs ved bussholdeplassen Slalåmbakken snuplass mellom midnatt og klokken 1.30 natt til tirsdag.

– Det er to fornærmede i saken. Den ene er lagt inn på sykehus med skader, men han er ikke livstruende skadd, sier Loraas til Moss Avis.

Han vil ikke gi ytterligere informasjon om skadene til de fornærmede, men sier at politiet kommer med flere opplysninger i løpet av tirsdag formiddag.

Politiet har foreløpig ikke noen konkrete mistenkte i saken. De ønsker å komme i kontakt med eventuelle vitner og ber folk som har sett eller hørt noe som kan være av interesse for politiet om å ta kontakt.

Kriminalteknikere sikret spor på stedet tirsdag morgen. Da NTBs fotograf var der rett etter klokken 8 tirsdag var de ferdige med arbeidet, og brannvesenet hadde vært på stedet og spylt asfalten.

(©NTB)

Flere nyheter: