Menu
Politiet etterforsker for fullt etter at to barn ble funnet døde i Lørenskog søndag morgen. Moren deres er kritisk skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Politiaksjon i Rælingen etter mistenkelige dødsfall i Lørenskog er avsluttet

To barn ble funnet døde og deres mor kritisk skadd i Lørenskog søndag morgen. Politiet søkte etter en person i Rælingen, men aksjonen er nå avsluttet.

Av NTB | 19.07.2020 16:17:50

Kriminalitet og rettsvesen: Søndag formiddag rykket væpnet politi ut til et nabolag i Fjerdingby i Rælingen på leting etter en person som kunne ha informasjon om de mistenkelige dødsfallene. Klokken 15.10 opplyste politiet til VG at aksjonen var avsluttet.

Det har ikke kommet meldinger om at noen er pågrepet i saken.

– Vi jobber med å fremskaffe informasjon og fakta om saken. Det vil derfor gå noe tid før vi kan gi ytterligere informasjon om saken til publikum og mediene, sier politifaglig etterforskningsleder Trond Andre Solvang i Øst politidistrikt i en pressemelding.

– Barna ble erklært døde på stedet, og mor er fraktet til Ullevål sykehus hvor hun får behandling for skadene, opplyser Øst politidistrikt i en pressemelding.

Politiet ønsker ikke å opplyse om alderen på barna.

Litt etter klokken 12 opplyste politiet at barnas far var på åstedet, og at han ble tatt hånd om av politiet.

Politiet foretar krimtekniske undersøkelser og vitneavhør i området. De ber personer som har oppholdt seg i området fra midnatt til klokken 9 søndag morgen, om å melde seg om de tror de har relevante opplysninger.

Politiet holder pressekonferanse om dødsfallene klokken 18.15 søndag og opplyser at etterforskningen pågår for fullt.

Det var melding om lekkasje fra et utløst sprinkleranlegg klokken 8.30 som fikk politiet til å rykke ut til en leilighet i Lørenskog søndag morgen. Da de ankom stedet, fant de to livløse barn og en skadd mor.

Innsatsleder Marit Furuset sier til VG at kvinnen er kritisk skadd. Beboerne i området ble bedt om å holde seg inne.

(©NTB)

Flere nyheter: