Menu
Politiet har satt opp sperringer og startet etterforskning etter at en mann i slutten av 70-årene ble funnet død i sin bolig på Veme nordvest for Hønefoss fredag 7. mai. Foto: Terje Pedersen / NTB

Politi etterforsker funn av død mann utenfor Hønefoss

Sørøst politidistrikt har innledet etterforskning etter at en mann i slutten av 70-årene ble funnet død i sin bolig på Veme nordvest for Hønefoss fredag 7. mai.

Av NTB | 10.05.2021 14:24:45

Kriminalitet og rettsvesen: – Jeg kan ikke være konkret på akkurat hva det er som gjør at vi har iverksatt en etterforskning, men det er enkelte funn på stedet, sier politistasjonssjef Kjell Magne Tvenge ved Hønefoss politistasjon til NTB.

– Vi har gjort funn som gjør at vi nå må gå i gang med en bred etterforskning om hvorvidt det har skjedd noe straffbart eller noe annet.

Han ble funnet av en i familien, sier Tvenge.

– Jeg kan ikke være mer konkret enn at det har vært et mistenkelig dødsfall.

Kriminalteknikere har gjort undersøkelser på stedet, og politiet har også iverksatt taktisk etterforskning, herunder avhør av vitner og personer som kan ha opplysninger.

Obduksjonen av den døde mannen gjennomføres mandag.

– Det kan hende vi får vite noe mer om situasjonen etter obduksjonen. Kanskje det kommer noe mandag ettermiddag, sier politistasjonssjefen.

I forbindelse med etterforskningen ber politiet om at de som har video eller lignende fra riksvei 7 fra Heradsbygda til Sokna fra perioden torsdag 6. mai klokken 17 til fredag 7. mai klokken 15 om å kontakt politiet på tipstelefon 476 96 400.

(©NTB)

Flere nyheter: