Menu
Paul Pogba har slitt mye med en ankelskade han først fikk i august. Her fra treningskampen mot Kristiansund i juli. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Pogba om skadene: – Viktigst å komme tilbake og ikke bli skadd igjen

Paul Pogba åpner opp om skadeproblemene i et intervju med boksestjernen Vladimir Klitsjko. Ole Gunnar Solskjær sier franskmannen er langt unna å bli kampklar.

Av NTB | 21.02.2020 09:46:31

Sport: På en pressekonferanse før torsdagens europaliga-kamp mot Brugge innrømmet Solskjær at Pogba fortsatt er langt unna å bli spilleklar.

– Han har ikke trent sammen med resten av laget ennå. Han er ikke i nærheten av det, sa Solskjær.

Nå snakker Pogba ut om skadene i et intervju med Vladimir Klitsjko publisert på sosiale medier i serien Klitschkoscorner.

Franskmannen var sist på banen for Solskjærs United da han spilte en omgang i 4-1-seieren over Newcastle 2. juledag, men han slo opp ankelskaden som har plaget ham siden han ble taklet i kampen mot Southampton i slutten av august.

– Skaden jeg har hatt er et overtråkk som kom av at jeg ble taklet bakfra, så det er noe man ikke kan forhindre, sa franskmannen i intervjuet med Klitsjko.

Men i et intervju med Sky Sports onsdag dysser Raiola ned krangelen med Solskjær.

– Jeg har ingenting imot Ole, og jeg tror ikke han har noe imot meg. Jeg ville svare dem som sier at bare fordi du benytter en spiller kan du gjøre hva du vil med dem, sier han.

På spørsmål om Pogba ønsker seg bort sier Raiola at det ikke er et tema akkurat nå.

– Paul har en kontrakt med Manchester United og vil prøve å være tilbake i laget raskest mulig og være en positiv faktor i avslutningen av sesongen.

– Skader er en del av fotballen, og man må være forberedt på det. Skadene kan være store eller små, men det viktigste er å komme tilbake og ikke bli skadd igjen. Å komme tilbake sterkere, være forsiktig med å ikke komme tilbake for tidlig, og så være bedre enn da du forlot banen, sier Pogba i intervjuet først omtalt i Norge av Dagbladet.

I tillegg til skadeproblemene har det florert flere rykter om at Pogba ønsker seg vekk fra Solskjærs lag. Stjernespillerens agent Mino Raiola har vært kritisk til Solskjær og gikk hardt ut mot den norske treneren på Twitter mandag.

(©NTB)

Flere nyheter: