Menu
Paul Pogba mister VM for Frankrike. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Pogba mister VM med kneskade

Den franske stjernespilleren Paul Pogba går glipp av VM i Qatar med en kneskade, bekrefter hans agent, ifølge AFP.

Av NTB | 31.10.2022 17:21:09

Sport: Pogba har til gode å komme på banen for Juventus i en offisiell kamp etter overgangen fra Manchester United i sommer. Det ble tidlig i september klart at Pogba måtte opereres i kneet, og det har siden vært usikkert om han rekker VM.

Mandag bekrefter hans agent at han mister mesterskapet i Qatar, ifølge det franske nyhetsbyrået AFP. Det ble klart etter undersøkelser søndag og mandag.

– Etter helgens undersøkelser er det veldig smertefullt å kunngjøre at Paul Pogba fortsatt trenger å bli bedre. Som følge av dette kan han ikke være med Juventus før VM og heller ikke Frankrike i mesterskapet, sier agenten Rafaela Pimenta i en uttalelse.

Det var i en treningskamp mot mexicanske Chivas at det gikk galt for den skadeplagede franskmannen. Undersøkelser i etterkant viste at Pogba hadde en avrevet menisk.

Han forlot sesongoppkjøringen med Juventus i USA for ytterligere undersøkelser hos en spesialist i Italia. Konklusjonen ble at han måtte opereres.

Pogba har vært en viktig brikke for det franske laget, og han ble verdensmester for sitt land i 2018. Dermed er mandagens nyheter nok et hardt slag for Frankrike i oppkjøringen til VM. Fra før er det klart at Chelseas midtbanegeneral N’Golo Kanté ikke blir med på grunn av en hamstringskade.

Frankrike er i gruppe med Australia, Danmark og Tunisia i VM-sluttspillet.

(©NTB)

Flere nyheter: