Menu
Det endte med uavgjort for Joshua King i møte med Jamaal Lascelles og Newcastle. Foto: Owen Humphreys / PA via AP / NTB

Poengdeling mellom Watford og Newcastle – nytt tap for Benitez og Everton

Newcastle så ut til å gå mot seier, men spilte 1-1 mot Watford etter en sen utligning fra João Pedro. Rafa Benitez' Everton er i trøbbel etter tap for Norwich.

Av NTB | 15.01.2022 18:08:10

Sport: Allan Saint-Maximin så ut til å bli matchvinner for Newcastle med sin scoring fire minutter etter pause. Franskmannen vant ballen på venstre kant før han løp inn i 16-meteren og banket inn 1-0.

Men João Pedro ville det annerledes og stanget inn utligningen med tre minutter igjen av ordinær tid.

Joshua King, som fylte 30 år lørdag, spilte hele kampen for Watford.

Nyrike Newcastle, som stilte med nysigneringene Kieran Trippier og Chris Wood fra start, måtte nøye seg med ett poeng i bunnstriden.

Newcastle befinner seg fortsatt under streken og ble passert av Norwich, som vant 2-1 over Everton. Tabelljumbo Burnley er bare ett poeng bak Newcastle på tabellen, men har tre kamper til gode.

Da hjalp det ikke at laget tapte 1-2 mot bunnlaget Norwich.

Etter et sjansefattig åpningskvarter scoret Norwich to mål på rappen. Først var Michael Keane klønete da han satte ballen i eget nett, og nesten direkte etter det første baklengsmålet kom det andre.

Manchester United-innleide Brandon Williams fosset fram på kanten og spilte ballen inn til Adam Idah, som scoret i duell med Everton-keeper Jordan Pickford.

Everton reduserte da innbytter Richarlison viste klasse i returen fra en skade som har holdt ham ute av spill siden 12. desember. Brasilianeren vartet opp med et brassespark rett i mål, men det var ikke nok for Everton.

Etter 35 minutter fikk hjemmelaget straffspark da Jan Bednarek taklet Rayan Aït-Nouri i boksen. Raúl Jiménez var sikker fra elleve meter og sendte Wolverhampton i ledelsen.

Ledelsen økte til 2-0 etter en knapp times spill, da midtstopper Conor Coady scoret med hodet.

Frisparkspesialisten James Ward-Prowse sto bak nok et utsøkt frispark etter 84 minutter da han reduserte fra nærmere 30 meter. Men Southampton, som misbrukte flere gode muligheter i løpet av kampen, måtte gi tapt.

På overtid sikret Adama Traoré seieren med sitt første mål for sesongen og sørget for 3-1 til Wolverhampton.

Et annet lag som har begynt å blande seg inn i bunnstriden er Everton. Tidligere Liverpool-trener Rafa Benitez var ingen populær ansettelse da han tok over som Everton-trener før sesongen, og resultatene i Premier League den siste tiden har gitt Everton-fansen mer grunn til bekymring.

Southampton måtte klare seg uten Mohamed Elyounoussi, som er koronasmittet, og det ble en vanskelig oppgave borte mot Wolverhampton, som vant 3-1.

(©NTB)