Menu
Mauricio Pochettino var sint på dommeren etter at hans Paris Saint-Germain røk ut av mesterligaen mot Real Madrid. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB

Pochettino raser mot dommeren etter mesterligaforlis

Mauricio Pochettino, trener for Paris Saint-Germain, mener at dommeren var skyld i at laget hans mistet grepet i returkampen mot Real Madrid.

Av NTB | 10.03.2022 00:10:17

Sport: Han hevder at keeper Gianluigi Donnarumma skulle hatt frispark i duellen med Karim Benzema rett før hjemmelagets utligning.

– Det er lett å forklare hva som skjedde. Donnarumma ble snytt for frispark ved det første målet, og det forandret alt, sa han til Canalplus.

– Det er vanskelig å kalle det noe annet enn en dommertabbe. Jeg forstår den ikke, og jeg tilgir den ikke.

Donnarumma ble hardt presset av Benzema på et tilbakespill fra Presnel Kimpembe, men Danny Makkelie unnlot å blåse. Keeperen klarerte ballen ukontrollert ut til siden og rett i beina på Vinicius Junior, som serverte Benzema målgivende pasning.

Det ble første scoring i et raskt hattrick som vippet kampen Real Madrids vei.

– Jeg forstår ikke hvorfor dommeren ikke lot VAR sjekke målet. Alt endret seg på stadion. Våre spillere var opprørt, men vi må innrømme at vi gjorde store feil etter det, sa Pochettino.

Presset på argentineren øker etter at PSGs jakt på en første mesterligatittel nok en gang endte med skuffelse.

– Resten av sesongen vil bli veldig vanskelig. Mesterligatrofeet har vært PSGs mål i årevis, alle vet det. Vi vet at tilhengerne kommer til å være sure.

(©NTB)

Flere nyheter: