Menu
Haugesund sykehus. Foto: Momentum Arkitekter

Planlegger andre byggetrinn på Haugesund sjukehus

Sammen med Metier OEC og Momentum Arkitekter har Norconsult vunnet kontrakten for «Rådgivergruppe for ByggHaugesund2020», andre byggetrinn av Haugesund sykehus.

Av Egil M Solberg | 13.02.2022 00:34:32

Næringsliv: Oppdraget innebærer i første omgang gjennomføring av forprosjekt knyttet til byggetrinn to, et investeringstiltak på knapt én milliard kroner som inneholder et påbygg på mellom 5.000 og 6.000 kvadratmeter, smt-ombygging av mellom 10.000 og 15.000 kvadratmeter.

– Vi ser fram til å arbeide med prosjektet ut fra en målsetting om å skape en god helhet gjennom videreføring fra byggetrinn én, med en god kombinasjon av nybygg og ombygging, sier prosjekteringsleder Kolbjørn Haaland fra Norconsult.

– Erfaringene fra byggetrinn én er noe vi vil bidra med å ta med inn i arbeidet med byggetrinn to, kommenterer arkitekt Erik Kverndal i Momentum Arkitekter

– Det å ha med et team som representerer både god kontinuitet fra byggetrinn én og nye krefter gjennom blant annet Norconsult AS, er vi veldig glade for. I tillegg har vi fått med flere som er lokalisert i nærområdet, sier Svein Petter Raknes, leder for Helsebygg i Metier OEC.

I tillegg til sykehusmiljøet ved hovedkontoret i Sandvika, er også Norconsult-kontorene i Haugesund, Stavanger og Tønsberg involvert.

Flere nyheter: