reklame for Utvik Autoservice
Menu
Mohamed Elyounoussi klarte ikke å score på sine 62 minutter på banen, men Celtic vant 1-0 til slutt. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

PL-floppen Ajeti sørget for Celtic-seier i ligadebut

Albian Ajeti fikk det ikke til i Premier League forrige sesong, men avgjorde til 1-0 for Celtic over Dundee United i sin første kamp i skotsk eliteserie.

Av NTB | 22.08.2020 21:08:08

Sport: Sveitseren kom inn som innbytter samtidig med Kristoffer Ajer med et drøyt kvarter igjen av kampen. Spissen som ikke klarte å score på ni forsøk for West Ham i Premier League i 2019/20-sesongen, scoret ved første anledning i Skottland.

Målet kom i det 82. minutt etter en kanonade fra Celtic mot Dundee-målet. Ryan Christie klinte til fra utenfor 16-meteren og keeper måtte gi to returer til før Ajeti scoret på sitt andre forsøk.

Det var nok til å sikre tre nye poeng for Celtic, som med sine tre kamper i ligaen har færre enn de andre lagene, ettersom de regjerende mesterne har vært opptatt med kvalifisering til mesterligaen.

Det er seks poeng bak erkerival Rangers, som med sine fem kamper står med 13 poeng etter seier mot Kilmarnock lørdag.

Mohamed Elyounoussi startet kampen for Celtic, men ble byttet ut etter 62 minutter. Kristoffer Ajer ble byttet inn 12 minutter senere og fullførte kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: