Menu
Pierre-Emerick Aubameyang med sin velkjente salto etter scoring mot Real Madrid. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Pierre-Emerick Aubameyang herjet i El Clásico – Barcelona vant 4-0

Pierre-Emerick Aubameyang var ustoppelig i sitt første El Clásico og scoret to mål da Barcelona rundspilte Real Madrid på eget gress og vant 4-0 søndag kveld.

Av NTB | 20.03.2022 23:04:43

Sport: Serielederen fra hovedstaden måtte klare seg uten sin storscorer Karim Benzema og fikk det umiddelbart tøft. Bortelaget skapte flere sjanser, og et skudd fra Federico Valverde var omtrent det eneste de hvitkledde hadde før Aubameyang fikk sin sjette scoring for sesongen.

Den tidligere Arsenal-spilleren headet inn 1-0 etter en snau halvtime. Like etter hvilen serverte han Ferrán Torres før han la på til 4-0 på egen hånd da han chippet inn nok et mål. Det så ut til å være offside, men en VAR-sjekk sørget for at målet ble stående. Før pause hadde Ronald Araújo også scoret for Barcelona i det som ble en sjansebonanza for katalanerne.

Aubameyang ble Barcelona-spiller i februar og har umiddelbart spilt seg varm i trøya. Han kunne scoret både et tredje og fjerde mål i kampen mot laget som er tolv poeng foran på tabellen.

Gaboneren kunne forlate banen etter 70 minutter med god samvittighet.

Barcelona-trener Xavi ledet laget sitt for første gang mot Real Madrid. Som Barcelona-spiller ble det 42 kamper mot rivalen.

(©NTB)

Flere nyheter: