reklame for Sheiken Bowling
Menu
Elverums Emil Imsgard fikk det travelt mellom stengene med å stoppe Kent Robin Tønnesen og Pick Szeges i mesterligaen i håndball. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Pick Szeged ble for sterke for heltemodige Elverum

Elverum viste til tider godt spill, mens ungarske Pick Szeged vant med 34-32 i mesterligaen i håndball for menn.

Av NTB | 14.12.2022 20:27:00

Sport: Det var spesielt i 1. omgang at Elverum ikke hang helt med. Kent André Tønnesen og hans Pick Szeged herjet til tider med hjemmelaget og ga seg ikke før de sto 19-14 til gjestene fra Ungarn.

Etter en god start falt Elverum litt i sammen. En 5-3-ledelse ble til 5-9 etter over fem minutter uten scoring til hjemmelaget. Plutselig stengte også Mirko Alilovic målet sitt fullstendig.

I annen omgang var det et nytt Elverum-lag på banen. Det klarte å ta seg opp til 23-24 anført av Patrick Helland Anderson. 18-åringen ble Elverums toppscorer med sju mål.

Det har blitt mange hederlig tap, men det var likevel ikke mange som deppet hos Elverum-laget.

– Veldig morsom kamp med masse folk og liv. Vi henger med til tider og spiller bra, men jeg føler at marginene gikk litt imot oss, sa Anderson til Viaplay.

Elverum ligger litt for langt bak til å ta seg videre i mesterligaen, men har også en jobb å gjøre i eliteserien.

– Vi ble flinkere til å lage brudd og hjelpe hverandre. Vi klarte å varere til fem-en og seks-null. Jeg synes vi var bra i annen omgang. Vi får trent til å spille jevne kamper, sa trener Børge Lund.

Kent Robin Tønnesen, som er hjemmeværende VM-reserve, scoret fem mål på sju skudd for Szeged.

– Det har vært en tøff gruppe, men vi har klart å løfte oss de par siste månedene, sa Tønnesen som understreket at han var skuffet over å ikke bli tatt ut til VM.

(©NTB)

Flere nyheter: