Menu
Politiet jobber på stedet etter at person som mistenkes for å tilhøre gjengmiljøet, ble skutt i en frisørsalong i Marklandsgatan i Göteborg fredag ettermiddag. Foto: Adam Ihse / TT / NTB

Person skutt og drept i frisørsalong i Göteborg

En person som mistenkes for å tilhøre gjengmiljøet i Göteborg, døde av skadene etter å ha blitt skutt i en frisørsalong i byen.

Av NTB | 09.07.2021 22:23:52

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om skytingen like før klokka 14 fredag og opplyste tidlig at offeret mistenkes for å tilhøre Göteborgs gjengmiljø. Knappe seks timer senere bekreftet politiet at skuddofferet ble drept.

Politiet satte i gang en intensiv jakt på en eller flere mistenkte for skytingen i Marklandsgatan. Flere er brakt inn til avhør, men politiet har foreløpig ikke opplyst om noen pågripelser.

Ifølge Göteborgs-Posten var skuddofferet en mann i 25-årsalderen som har levd med trusler i en tid. Han var fornærmet i en stor etterforskning der mange personer fra en rivaliserende gjeng er varetektsfengslet, ifølge avisas kilder.

– Jeg så at to personer som sprang i full fart fra frisørsalongen, forteller øyevitnet Valentina Olsson til Expressen.

Politiet har satt inn store ressurser for å håndtere skyteepisoden, banket på dører og bedt vitner melde seg.

Göteborg er blitt rammet av flere skyteepisoder, ofte mellom rivaliserende gjenger. Så sent som for én uke siden ble en politibetjent skutt og drept på Hisingen. I mai ble en mann drept i Hjällbo etter skyting på en parkeringsplass i bydelen.

(©NTB)

Flere nyheter: