Menu
Politiet søker etter gjerningspersoner etter at en person ble knivstukket i lysken ved Haugerudsenteret i Alna bydel i Oslo. Skadeomfanget er ukjent. Foto: Berit Roald / NTB

Person knivstukket ved Haugerudsenteret i Oslo

Politiet søker etter gjerningspersoner etter at en person ble knivstukket i lysken ved Haugerudsenteret i Alna bydel i Oslo. Skadeomfanget er ukjent.

Av NTB | 17.01.2021 22:23:25

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi er på stedet. En person er tatt hånd om av ambulanse og er på vei til sykehus. Meldingen inn til oss er at personen skal være stukket med kniv i lysken, sa operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB rett etter klokken 19.30.

Ifølge NRK er det snakk om en ung gutt som er skadd. I 21.15-tiden var fortsatt ingen pågrepet. Gutten blir søndag kveld operert på sykehuset.

– Jeg har foreløpig ikke fått noen vurdering fra helsepersonell på alvorlighetsgraden, men hvis det er snakk om et knivstikk i lysken, kan det være meget alvorlig, sier Pedersen til NRK.

Politiet har samlet spor på og i nærheten av åstedet og søker fortsatt etter gjerningspersoner. Rundt 15 personer skal ha blitt sett løpende fra stedet.

– Det er på det rene at flere personer har vært til stede enn knivstikkeren og fornærmede, sier Pedersen.

(©NTB)

Flere nyheter: