Menu
En person skal ifølge politiet være skutt på Torshov i Oslo. Åstedet er sperret av og vil undersøkes av krimteknikere. Foto: Terje Pedersen / NTB

Person alvorlig skadd etter mulig skytehendelse på Torshov i Oslo – kan være selvpåført

En person skal ifølge politiet være skutt på Torshov i Oslo. Vedkommende er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Politiet mistenker at skaden kan være selvpåført.

Av NTB | 27.09.2022 10:10:44

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om saken via AMK klokken 9.10, og politiet har funnet antatt åsted og gjort funn av våpen.

– Vi har per nå ikke informasjon som tilsier at vi må søke etter en gjerningsperson, opplyser politiet på Twitter.

Åstedet er sperret av og vil undersøkes av krimteknikere. I tillegg blir vitner i området avhørt.

– Vi har kontroll på personer som vi mener har vært til stede når hendelsen skjedde og som kan belyse saken, sier innsatsleder Tonje Brandrud.

Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NTB ønsker ikke å si noe om alder eller kjønn på den skadde personen.

– Vi venter med alder og kjønn siden nærstående ikke er informert. Personen har skader i en hånd og er sendt til sykehus, sier operasjonslederen.

– Vi jobber med flere hypoteser, inkludert muligheten for at skaden er selvpåført, tvitrer politiet.

Også Espira Torshovdalen Barnehage, som ligger i nærheten, har sendt ut en melding til foreldrene der se skriver at de holder barna inne, låst dørene og holder seg unna vinduer til situasjonen er avklart.

Politiet på stedet sier til VG at de har kontroll på fire personer.

ABC Nyheter skriver at rektor ved Nordpolen skole, som ligger drøyt 200 meter unna Haarklous plass der politiet har sperret av et område, har sendt en melding til foreldrene der elever som ikke har kommet på skolen bes holde seg hjemme til ny beskjed kommer.

Flere nyheter: